Güneş ilk sırada yer alıyor

Trabzonspor’un Teknik Direktörü Şenol Güneş, 3 puanlık lig yarışı içerisinde en fazla puan toplayan teknik adam olarak ilk sırada yer alıyor.Ligde 16'ncı teknik direktörlük sezonunu yaşayan Güneş, 377 maça çıkarken, en çok maç kazanan (197) ve en çok puan

Güneş ilk sırada yer alıyor

Trabzonspor’un Teknik Direktörü Şenol Güneş, 3 puanlık lig yarışı içerisinde en fazla puan toplayan teknik adam olarak ilk sırada yer alıyor.

Ligde 16'ncı teknik direktörlük sezonunu yaşayan Güneş, 377 maça çıkarken, en çok maç kazanan (197) ve en çok puan toplayan (679) teknik adam oldu. Trabzonspor’un başındaki 11 sezon, 252 maç, 159 galibiyet ve 524 puan da bir teknik adamın bir takımda ulaştığı en yüksek değerler olarak ön plana çıktı.

Trabzonspor Kulübü resmi web sitesinden Güneş’in başarılarından dolayı mesaj yayımladı. “Efsane kaptanımız, teknik direktörümüz ve gururumuz Şenol Güneş’i kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor