Güneş ile Burak'a 3 maç men

PFDK,Şenol Güneş ile Burak Yılmaz'a 3 maç men cezası verirken, Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'a da 21 gün hak mahrumiteyi cezası verdi. Yapılan açıklamada, Burak Yılmaz'ın rakip futbolcuya hakaret ettiği gerekçesiyle 3 resmi müsabakadan men edildiği duyur

Güneş ile Burak'a 3 maç men

PFDK,Şenol Güneş ile Burak Yılmaz'a 3 maç men cezası verirken, Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'a da 21 gün hak mahrumiteyi cezası verdi.

 

Yapılan açıklamada, Burak Yılmaz'ın rakip futbolcuya hakaret ettiği gerekçesiyle 3 resmi müsabakadan men edildiği duyurulurken; teknik direktör Şenol Güneş'e de hakeme hakaret ettiği gerekçesiyle 3 maçta soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı verildiği belirtildi.

 

İşte PFDK'nın açıklaması:

 

"TRABZONSPOR A.Ş. sporcusu BURAK YILMAZ'ın, 11.05.2012 tarihinde oynanan BEŞİKTAŞ A.Ş. - TRABZONSPOR A.Ş. Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu müsabakasında, rakip takım sporcusuna yönelik şiddetli hareketi nedeniyle takdiren 3 RESMİ MÜSABAKADAN MEN CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada TRABZONSPOR A.Ş. teknik sorumlusu ŞENOL GÜNEŞ'in, müsabaka hakemine yönelik hakareti nedeniyle takdiren 3 RESMİ MÜSABAKADA SOYUNMA ODASINA VE YEDEK KULÜBESİNE GİRİŞ YASAĞI CEZASI ile cezalandırılmasına, karar verilmiştir."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor