Güneş: Hücumu göze alamadık

Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu mücadelesinde temsilcimiz Trabzonspor, deplasmanda Benfica'ya 2-0 mağlup oldu.Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Şenol Güneş; "1-0 'lık yenilgi bir sonraki maç için daha avantajlı olabilirdi. Ancak son dakikalarda g

Güneş: Hücumu göze alamadık

Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu mücadelesinde temsilcimiz Trabzonspor, deplasmanda Benfica'ya 2-0 mağlup oldu.

Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Şenol Güneş; "1-0 'lık yenilgi bir sonraki maç için daha avantajlı olabilirdi. Ancak son dakikalarda gol yedik. Burada gol atmamız önemliydi ama gol atma hamlesi yaparsak rakip daha fazla poziyon bulabilirdi ve bu yüzden daha hücum futbolu oynamayı göze alamadık. Kendi sahamızda kazanmak istiyoruz ve bunun için sahaya çıkacağız" dedi.

İlk kez resmi bir maça çıktıklarını ve oyuncularının mücadelesinden memnun kaldığını dile getiren tecrübeli teknik adam, "İlk kez resmi bir maç oynadık dolayısıyla oyuncuların neler verebileceğini şimdiden göremeyiz. Önemli olan buradan iyi bir sonuçla dönmekti. Ouncularımın iyi niyeti ve gayretinden memnunum" ifadelerini kullandı.

Güneş sözlerini şöyle tamamladı:"Benfica'nın birçok yeni oyuncusu var ve hepsi tecrübeli futbolcular. Burada kazansak bile turun garantisi yoktu. Oynadığımız takım tecrübeli. Biz rövanşta tamamen kazanmayı düşüneceğiz. Bugün de kendi sahamızda oynamış gibi mücadele ettik. Olimpiyat Stadı'nda her şeyden önce rakibe gol attırmamayı ve galip gelmeyi hedefliyoruz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler