Güneş hep Kuzey'den doğar!

Trabzonspor, Beşiktaş zaferiyle zirve ortaklığını sürdürürken 24. haftalar itibariyle yine tarih yazdı. Bu süreç üzerinden yapılan hesaplamada Bordo-Mavililer’in 3. kez tarihinin en iyi sezonuna ulaştığı ortaya çıktı. Dikkat çeken nokta ise Trabzon’un dah

Güneş hep Kuzey'den doğar!

Trabzonspor, Beşiktaş zaferiyle zirve ortaklığını sürdürürken 24. haftalar itibariyle yine tarih yazdı. Bu süreç üzerinden yapılan hesaplamada Bordo-Mavililer’in 3. kez tarihinin en iyi sezonuna ulaştığı ortaya çıktı. Dikkat çeken nokta ise Trabzon’un daha önceki 2 başarılı döneminde de Şenol Güneş’in çalışmış olması. 1995- 1996 Fenerbahçe ve 2004-2005’te ise hem Fenerbahçe hem de Galatasaray ile sıkı bir yarışa giren Karadeniz temsilcisi, mutlu sonu görememişti. Trabzonspor tarihinde çok önemli yeri bulunan Güneş’in bundan sonraki amacı şampiyonlukla kulüp kariyerinde zirve yapmak.

Kararı merakla bekleniyor

Camia, Şenol Güneş’in, dolayısıyla da kendilerinin hasretinin bitmesi için geri sayıma geçerken, Karadeniz temsilcisinin yine Fenerbahçe ile zirvede yalnız kalması da kaderin bir başka cilvesi. Bu arada önceki gün sürpriz şekilde yaptığı, “Kendimle ilgili ne yapacağıma, sahaya çıkıpçıkmayacağıma bundan sonra karar vereceğim” çıkışla dikkat çeken Güneş’in son fikrinin ne olacağı da camianın cevabını dört gözle beklediği bir soru.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor