Güneş: "Hata yapmamalıyız!"

Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş, Eskişehirspor ile oynanacak olan maç öncesi oyuncularına sertlik uyarısında bulundu.Sarı kart ceza sınırında bulunan Jaja, Alanzinho ve Selçuk İnan'a kart görmemeleri konusunda uyarılarda bulunan tecrübeli teknik

Güneş: "Hata yapmamalıyız!"

Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş, Eskişehirspor ile oynanacak olan maç öncesi oyuncularına sertlik uyarısında bulundu.

Sarı kart ceza sınırında bulunan Jaja, Alanzinho ve Selçuk İnan'a kart görmemeleri konusunda uyarılarda bulunan tecrübeli teknik adam, "5 hafta kaldı. Bu süreçte hata yapmamalıyız. Sadece saha içerisine odaklanıp kendimize yakışır mücadeleyi göstermeliyiz. Biz bu yola inanarak çıktık ve sonunda da mutlu sona ulaşacağımıza yürekten inanıyoruz. Eskişehir engelini kayıpsız geçelim, sonra diğer maçları düşünürüz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler