Güneş hangi Trabzonsporlu'yu istiyor?

Bursaspor yönetimi, Teknik Direktör Şenol Güneş"in listesindeki forvet adaylarıyla görüşmelerini sürdürüyor.Jose Fernandao"ya rekabeti sağlayacak bir isim alınmasında kararlı olan Güneş"in Trabzonspor'da oynayan eski öğrencisi Emre Güral'ın kadroya katılm

Güneş hangi Trabzonsporlu'yu istiyor?

Bursaspor yönetimi, Teknik Direktör Şenol Güneş"in listesindeki forvet adaylarıyla görüşmelerini sürdürüyor.

Jose Fernandao"ya rekabeti sağlayacak bir isim alınmasında kararlı olan Güneş"in Trabzonspor'da oynayan eski öğrencisi Emre Güral'ın kadroya katılmasını talep ettiği öğrenildi. Trabzonspor"un ise Emre için 1 milyon Euro bonservis ücreti istediği bildirildi.

Geçen sezon bordo mavili forma ile 21 Süper Lig maçında 7 kez fileleri havalandıran 25 yaşındaki futbolcuya Bursaspor"la birlikte Ertuğrul Sağlam"ın çalıştırdığı Eskişehirspor"da talip oldu. Kırmızı siyahlı yönetimin Erkan Zengin transferine karşılık takasta Emre Güral"ı istediği belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor