Güneş GS'ye güvenle bakıyor

Trabzonspor'un başına 4. kez gelen teknik direktör Şenol Güneş, İstanbul takımlarına karşı kurduğu üstünlük ile dikkat çekiyor. Güneş'in teknik direktörlüğü döneminde ise Trabzonspor, Galatasaray ile oynadığı 19 karşılaşmada 9 galibiyet, 6 mağlubiyet ve 4

Güneş GS'ye güvenle bakıyor

Trabzonspor'un başına 4. kez gelen teknik direktör Şenol Güneş, İstanbul takımlarına karşı kurduğu üstünlük ile dikkat çekiyor. Güneş'in teknik direktörlüğü döneminde ise Trabzonspor, Galatasaray ile oynadığı 19 karşılaşmada 9 galibiyet, 6 mağlubiyet ve 4 beraberlik elde etti.

Spor Toto Süper Lig'in 28.haftasında deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak olan lider Trabzonspor, tüm hesapları 3 puan üzerinden yapıyor. Şenol Güneş'in takımın başına gelişinin ardından İstanbul takımlarına karşı üstünlük kuran Bordo-mavililer bu sezon 3 büyüklere karşı oynadığı 5 maçta 4 galibiyet ve 1 yenilgi aldı.

Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısında evinde Fenerbahçe'yi 3-2, Beşiktaş'ı 1-0 ve Galatasaray'ı 2-0 mağlup etmeyi başaran Trabzonspor, tek yenilgisini ise İstanbul'da Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda Fenerbahçe'ye karşı 2-0'lık skorla aldı. Bordo-mavili takım İstanbul'da ise Beşiktaş'ı 2-1 mağlup etmeyi başardı. Büyük maçlara Şenol Güneş ile daha güvenle bakan Bordo-mavililer Galatasaray'ı da yenerek şampiyonluk yolunda bir engeli daha aşmak istiyor.

GÜNEŞ'İN GALATASARAY KARNESİ

Şenol Güneş, Trabzonspor'un başında olduğu dönemlerde Sarı-kırmızılı takıma karşı ligde ve kupada oynadığı 19 maçta 9galibiyet, 6 mağlubiyet ve 4 beraberlik elde etti. Attığı 27 gole karşılık kalesinde ise 21 gol gördü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor