Güneş Fenere sahayı dar etti

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Bursaspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Bursa Atatürk Stadı'nda oynanan mücadele 1-1'lik eşitlikle sona erdi.Şenol Güneş'in Teknikj Direktörlüğünü yaptığı Bursaspor, 3. dakikada Volkan Şen'in golüyle 1-0 öne geç

Güneş Fenere sahayı dar etti

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Bursaspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Bursa Atatürk Stadı'nda oynanan mücadele 1-1'lik eşitlikle sona erdi.

Şenol Güneş'in Teknikj Direktörlüğünü yaptığı Bursaspor, 3. dakikada Volkan Şen'in golüyle 1-0 öne geçti. Fenerbahçe, bu gole 66. dakikada Dirk Kuyt ile cevap verdi.

Bu sonucun ardından Bursaspor 15 puana yükseldi, Fenerbahçe ise 20 puana yükselerek zirveye Beşiktaş ile birlikte ortak oldu. Süper Lig'in gelecek haftasında Fenerbahçe, sahasında Eskişehirspor'u ağırlayacak. Bursaspor ise Başakşehir'e konuk olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler