Güneş: Dikkatli davranmalıyız

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, camia olarak ligin geri kalan bölümünde çok dikkatli davranmak zorunda olduklarını belirterek, paniğe kapılıp provokasyonlara gelmemeleri gerektiğini söyledi.Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Trabzonspor D

Güneş: Dikkatli davranmalıyız

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, camia olarak ligin geri kalan bölümünde çok dikkatli davranmak zorunda olduklarını belirterek, paniğe kapılıp provokasyonlara gelmemeleri gerektiğini söyledi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Trabzonspor Dergisi'nin Nisan ayı sayısında yer alan yazısında ilginç tespitlere yer verdi. Geride bıraktıkları ayda takım olarak iyi performans sergilememelerine rağmen yaşadıkları bazı gelişmelerin şahsını fazlasıyla üzdüğünü belirten Güneş, "Türk futbolunda sürekli Fair-Play ruhunu ön plana çıkaran bir teknik adam olarak Beşiktaş maçında karşılaştığım talihsiz olayın rahatsızlığını uzun bir süre üzerimde hissettim. Bu nedenle tüm spor kamuoyundan, hakemlerden ve taraftarlardan dilediğim özrü yineliyorum. Yanlış yapan her kimse mutlaka bunun sonucuna katlanmak zorundadır. Ama unutulmasın ki adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur" dedi.

Güneş, camia olarak ligin geri kalan bölümünde çok dikkatli davranmak zorunda olduklarını belirterek, "Paniğe kapılıp provokasyonlara gelmemeliyiz. Bizim işimizi sahada sadece futbol oynamaktır. Bu felsefemizin herkes arkasında durmalıdır. Her zamanki sabırla ve sağduyuyla ile tüm özverilerini sahaya yansıtan oyuncularımıza destek vermeliyiz. Kulübe olan sahiplenmenin artması, zorlu yarışta bize en büyük katkıyı yapacaktır" diye konuştu.

Şenol Güneş sözlerini şöyle tamamladı:

"Ülke futbolunda bilerek ya da bilmeyerek gerginlik oluşturmanın kimseye bir faydası dokunmaz. Aksine futbolumuz zarar görür. Bu yolda sorumluluktan kaçanlar bir gün sıranın kendilerine geleceğini de unutmamalıdırlar."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler