Güneş Ceyhun'u çok beğeniyorum

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, ligde Fenerbahçe ile oynanacak olan maça büyük önem veriyor. Başkan Sadri Şener de, Fenerbahçe maçını kazanmaları durumunda ligde çok iyi bir hava yakalayacaklarını söyledi. Spor Toto Süper Ligi'nde hafta sonu Fen

Güneş Ceyhun'u çok beğeniyorum

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, ligde Fenerbahçe ile oynanacak olan maça büyük önem veriyor. Başkan Sadri Şener de, Fenerbahçe maçını kazanmaları durumunda ligde çok iyi bir hava yakalayacaklarını söyledi.

Spor Toto Süper Ligi'nde hafta sonu Fenerbahçe ile çok kritik bir maç oynayacak olan Trabzonspor'da Teknik Direktör Şenol Güneş bu maça büyük önem veriyor. Fenerbahçe'nin kadro kalitesi itibariyle güçlü bir ekip olduğunu söyleyen Güneş, "Çok renkli iki takımın maçı olacak. Onlar kazanıp ligin zirvesine bir adım daha yaklaşmak, biz de kazanıp koltuğumuzu korumak istiyoruz. Ama bizim için rakibin neler hissettiği veya ne konumda olduğu değil, kendimizin neler yaptığıdır önemli olan. Bu nedenle kendi oyun anlayışımızı sahaya en iyi şekilde yansıtmaya çalışacağız" dedi.

GÜNEŞ: "Ceyhun beğendiğim bir oyuncu"

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Ankaragücü ile oynanan lig maçında kadroya almadığı Ceyhun Gülselam'ın takım için çok önemli bir oyuncu olduğunu söyledi. Güneş, "Ceyhun stoperdi. Orta sahaya aldığımızda fizik gücünü kullanıyor ancak tekniği eksik olduğu için top kullanmakta sıkıntı yaşıyor. İkinci yarının başında koordinasyonda sıkıntı yaşadı. Yağ ve kilo verdi. Şimdi toparlamaya başladı. Ceyhun beğendiğim bir oyuncu" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor