Güneş "Bu tabloyu değiştirin"

Gaziantep maçı sonrası soyunma odasında Cezalı olduğu için G.Antepspor maçını tribünden izleyen Şenol Güneş, mücadele sonrası soyunma odasına inerek futbolcularıyla bir toplantı yaptı. Oyuncularına eleştiri ve sitem ile çıkışan tecrübeli teknik adam duygu

Güneş "Bu tabloyu değiştirin"

Gaziantep maçı sonrası soyunma odasında Cezalı olduğu için G.Antepspor maçını tribünden izleyen Şenol Güneş, mücadele sonrası soyunma odasına inerek futbolcularıyla bir toplantı yaptı.

 

Oyuncularına eleştiri ve sitem ile çıkışan tecrübeli teknik adam duygusal bir konuşma yaptı. "Bu takımın daha iyi işler yapacağına inanan yoksa şimdi konuşsun" diyen Güneş sözlerini şöyle sürdürdü: "Eleştiriye alışın. Çıkış sizin elinizde. Bu camianın büyüklüğünün ve size yüklediği sorumluluğun farkında olmalısınız. Bu tabloyu oluşturan bizlersek bu tabloyu ortadan kaldırmakta bize düşer. Çıkıp kazanacaksınız ve bu tabloyu değiştireceksiniz."

Ekibine bulundukları durumdan birlikte çıkacaklarını söyleyen tecrübeli hoca "Bitkin halinizi ortadan kaldırın. Bunun için ilk maç fırsat olacaktır. Bunu bir kaza olarak kabul edin ve sizi sevenlere ilk maçta güven verin" diyerek konuşmasını tamamladı. Güneş'in konuşmasından etkilenen futbolcularsa hocalarına söz vererek "İlk maçta bu kötü tabloya son noktayı koyacağız" dediler.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler