Güneş, Beyaz'ı transfer etti.

Trabzonspor Kulübü ve Denizbank işbirliği ile gerçekleştirilen Trabzonspor Bonus Taraftar Kredi Kartı tanıtımında şovmen Beyazıt Öztürk yaptı esprilerle kırdı geçirdi.FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINGüneş ile Beyazıt Öztürk arasında ilginç konuşma geçti.Ayda 500

Güneş, Beyaz'ı transfer etti.

Trabzonspor Kulübü ve Denizbank işbirliği ile gerçekleştirilen Trabzonspor Bonus Taraftar Kredi Kartı tanıtımında şovmen Beyazıt Öztürk yaptı esprilerle kırdı geçirdi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Güneş ile Beyazıt Öztürk arasında ilginç konuşma geçti.

Ayda 500 liranın üzerinde alış veriş yapanlara Trabzonspor'un attığı gol kadar bonus verileceğinin anlaşmada yer aldığını dile getiren Öztürk, ''Bu demek ki baya bonus kazanılacak. Çünkü bu sene maşallahınız var. Şenol hocaya elimi uzattım insanın tutması gelmiyor. Tuttuğu zaman ya 7 ya 8 tane atıyor çünkü'' diye konuştu.

Ağabeyim Trabzonsporlu olduğunu kaydeden Öztürk, Trabzonspor'un Anadolu'nun haykıran sesi olarak önemli bir kulüp olduğunu ifade etti.

Teknik Direktör Şenol Güneş de Beyazıt Öztürk'e ismi yazılı 61 numaralı formayı verdi.

Şenol Güneş, bu sırada Beyazıt Öztürk’e 'Beyaz'ın fiziği iyi onu transfer edeceğiz' dedi. Beyazıt Öztürk ise Güneş'e nerede oynayabileceğini sordu. Güneş de 'Kilona göre' cevabını verince. Gineli oyuncumuz İbrahima Yattara, 'Sen yedek oynarsın' dedi. Beyazıt Öztürk de o zaman ikimiz de yedekte otururuz'' dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler