Güneş beraberliği değerlendirdi

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Galatasaray maçının ardından iyi futbol oynadıklarını söylerken; Burak Yılmaz, Selçuk İnan ve Umut Bulut'a yönelik tepkilerle ilgili de konuştu.Şenol Güneş maçla ilgili olarak, "Öncelikle puan olarak gerideyiz. Ra

Güneş beraberliği değerlendirdi

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Galatasaray maçının ardından iyi futbol oynadıklarını söylerken; Burak Yılmaz, Selçuk İnan ve Umut Bulut'a yönelik tepkilerle ilgili de konuştu.

Şenol Güneş maçla ilgili olarak, "Öncelikle puan olarak gerideyiz. Rakibimiz buraya avantajlı geldi. Biz son dönemde en iyi seyirciyle sahada olduk. Onların gücüyle ikinci yarıda tempoyu daha da arttırdık. Bugün iyi bir seyirci ama kötü bir sahamız vardı. Böyle bir sahada ikinci yarı oynamak kolay değildi. Seyricimiz çok destek oldu, oyuncularımız da çok iyiyidi. Rakibimiz bir hafta dinlediği için daha rahattı. İlk yarıda Burak'a bir tane pozisyon verdik. Onun dışında iyiydik. Final paslarını değerlendiremedik. Baktığınızda Galatasaray'dan daha olumlu olduğumuzu düşünüyorum. Halil'e de değinmek istiyorum. Oyundan çıkarken alkışlanması güzeldi. Daha önceki olumsuzluklar unutuldu" açıklamasını yaptı.

Eski oyuncuları Burak Yılmaz, Umut Bulut ve Selçuk İnan hakkında da konuşan Güneş, "Evet onlar buraya hizmet ettiler. Profesyonel olarak çok da büyük katkılar yaptılar ve gittiler. Onları ıslıklayarak kötü oynamalarını sağlayabilirsiniz ama diğer tepkiler olmamalı. Üzüntüden ve sinirden bir takım şeyler oldu. Bunları aşarsak en büyük taraftar, en büyük takım olacağız. Ben üzüntüyü anlıyorum, ben de üzüldüm, ben de kızdım ama böyle olmaz. Bugün Halil'e sahip çıkmak gerekiyor. Diğer oyuncular bizim oyuncularımız değil" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler