Güneş Befica'yı takibe aldı

Trabzonspor Hollanda’daki hazırlıklarını tamamlayarak Trabzon’a döndü. Portekiz Ekibi Benfica ile oynanacak olan Şampiyonlar Ligi 3. Ön eleme karşılaşması hazırlık çalışmaları Trabzon’da devam edecek.Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş Benfica karşıl

Güneş Befica'yı takibe aldı

Trabzonspor Hollanda’daki hazırlıklarını tamamlayarak Trabzon’a döndü. Portekiz Ekibi Benfica ile oynanacak olan Şampiyonlar Ligi 3. Ön eleme karşılaşması hazırlık çalışmaları Trabzon’da devam edecek.

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş Benfica karşılaşmasına kadar hazırlık karşılaşmalarında tesbit edilen eksikliklerin giderilmeye çalışılacağını belirterek “İdeal 11’imiz henüz tam anlamıyla şekillenmedi, Benfica maçına kadar eksiklerimizi gidereceğiz” dedi.

Turgut Kural Portekiz’de

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş Benfica’yı takibe almak için yardımcısı Turgut Kural’ı Portekize göndererek Benfica- Anderlecht müsabakasını izletti. 2-2 biten bu karşılaşmayı izleyen Kural Portekiz’de kalarak rakip Benfica’nın Umut Bulut’un yeni takımı Toulouse ile yapılacak hazırlık karşılaşmasını da izleyecek.

Kural’ın  Benfica’nın  Anderlecht ile oynadığı ve yarın Toulouse ile oynayacağı hazırlık karşılaşmalarında her futbolcu hakkında özel notlar tuttuğu öğrenilirken ayrıntılı olarak raporunu da Teknik Direktör Şenol Güneş’e sunacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler