Güneş başkanlığa aday olacak mı?

Kötü saha sonuçlarının düzelmesi ve Ziraat Türkiye Kupası'nın müzeye taşınmasının, Başkan Sadri Şener'in adaylığını yeniden gündeme getirebileceği belirtiliyor. Gözlerin çevrildiği Şenol Güneş'in ise başkanlığa sıcak bakmadığı öğrenildi.Deneyimli teknik a

Güneş başkanlığa aday olacak mı?

Kötü saha sonuçlarının düzelmesi ve Ziraat Türkiye Kupası'nın müzeye taşınmasının, Başkan Sadri Şener'in adaylığını yeniden gündeme getirebileceği belirtiliyor. Gözlerin çevrildiği Şenol Güneş'in ise başkanlığa sıcak bakmadığı öğrenildi.

Deneyimli teknik adam Şenol Güneş, Süper Lig'in 19'uncu haftasında, deplasmanda 3-1 kaybedilen S.B.Elazığspor maçı sonrası istifa etmişti. Bulunduğu konumun Karadeniz temsilcisinin tarihine yakışmadığını vurgulayan tecrübeli futbol adamı şunları kaydetmişti: "Oyuncu kadrosunun, yönetiminin, medyanın, halkın rahatlayabilmesi için kan değişikliği gerekiyor. Mühim olan Trabzonspor'a destek."

Koltuk için ismi geçen eski başkan yardımcısı Ahmet Ağaoğlu da aday olmadığını söyledi. Eski Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Usta genel kurula karşı. Yanlış bir adım atıldığına dikkati çeken Usta, "Şu an bütünlük gerekirken, bu girişim kulübü gruplara ayırır." dedi. Başkan adayları ise seçim kulislerine başladı. Metin Atasoy, "Ekibimle, projelerimizle göreve talibiz. Hazırlıklıyız. Şeffaf olacağız." ifadesini kullandı.

Eski başkan yardımcısı ve aday İbrahim Hacıosmanoğlu, Trabzon'dan yola çıkarak Türk futbolunda devrim yapacaklarını iddia etti

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor