Güneş "Amaç Turu Geçmekti"

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, turu geçtikleri için mutlu olduklarını söyledi.Güneş, yedek oyuncuları görme şansı bulduklarını belirterek, “Bu sezon ilk Ziraat Türkiye Kupası maçımızdı. Tur atlamak çok önemliydi. Sonuçta da tur atladığımız için

Güneş "Amaç Turu Geçmekti"

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, turu geçtikleri için mutlu olduklarını söyledi.

Güneş, yedek oyuncuları görme şansı bulduklarını belirterek, “Bu sezon ilk Ziraat Türkiye Kupası maçımızdı. Tur atlamak çok önemliydi. Sonuçta da tur atladığımız için mutluyuz. Diğer taraftan oyuncuları görme şansımız oldu.

Elde sakatlığı olmayan performans olarak sahaya çıkmaya hazır olan oyuncuları oynatarak görme şansım oldu. Sadece Jebrin’i geç oyuna aldık. Hak ettiğimiz bir skordu. Rakipten yetenek ve güç olarak üstündük sonuçta bunun skora yansıması normal. İlk gole kadar gayet iyiydik.

Golden sonra konsantrasyon düşüklüğümüz oldu. Sonunda kazandık. Mustafa’nın sakatlığı var ama umarım ciddi değildir” dedi.

Güneş, “İlerleyen dönemde stoper sıkıntısı yaşanır mı?” şeklindeki soruya ise, “Biz oyuncu eksikliği çekmeyiz 31 kişilik kadromuz var” dedikten sonra, “Glowacki sakatlığı büyük ihtimalle Samsunspor maçında oynayamayacak.

Aykut’un da ufak bir sakatlığı var. Yarın öteki gün düzelir diye düşünüyorum” dedi. Güneş, Adrian ile ilgili soruya ise, “Belki de oynatarak Adrian’a zarar veriyorum.  Adrian bundan daha bir oyuncu ama şu anda yeterli bir üretim yapmıyor” dedi.

Güneş, şans verdiği futbolcuların bazılarının ise beklediği kadar iyi oynamadığını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler