Güneş "Akıcı oynayamadık"

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, henüz şampiyonluk yarışına ve üst düzey seviyede oynama anlayışına hazır olmadıklarını söyledi. Güneş, golsüz berabere biten maçın ardından yaptığı açıklamada, maçtan önce sahaya kazanmak için çıkacaklarını herkes

Güneş "Akıcı oynayamadık"

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, henüz şampiyonluk yarışına ve üst düzey seviyede oynama anlayışına hazır olmadıklarını söyledi. 

Güneş, golsüz berabere biten maçın ardından yaptığı açıklamada, maçtan önce sahaya kazanmak için çıkacaklarını herkesin bildiğini belirterek, ''Rakibin de puan için savaşacağını biliyorduk. Zor bir maç oldu. İlk yarıdaki oyun bize yakışmayan oyundu. İsteğimiz, oyun akışına dönüşmedi. Tempolu hızlı pas yapan bir anlayışta değildik, pozisyon üretemedik. Top onlardayken iyi basmadık, top bizdeyken iyi kullanamadık ve ilk yarı boşa gitti'' dedi. 

İkinci yarıda daha olumlu işler yaptıklarını, ancak yeterli pozisyon üretemediklerini anlatan Güneş, şöyle devam etti:
     ''Dikkat dağınıklığımızla olay bireyselliğe dönünce, oyun akıcılığımız ikinci plana düştü. Kaybettiğimiz 2 puan var, bu bizim için olumsuz bir durum. Lig yarışının kızıştığı ve kamuoyunun bizi ön plana çıkarttığı dönemde kaybedilen 2 puan, moral ve puan olarak olumsuz oldu. Bu sonuçtan dersler çıkarırsak bunu olumlu hale dönüştürebiliriz. Geçen maça değil, gelen maça bakacağız. Birlikte düşünürsek bunları telafi ederiz. Henüz şampiyonluk yarışına ve üst düzey seviyede oynama anlayışına hazır değiliz. Zaman zaman iyi oynamamız bunu göstermez. Kalite ve beceri olarak üst sırada olmak için daha iyi olmak zorundayız. Bu maçın buna yönelik bir katkı yapacağına umuyorum.''
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor