Güneş: "5 maçı da kazanırsak..."

Şenol Güneş'in açıklamaları şu şekilde;“Son şampiyon ve bu yıl Ş.Ligi’nde oynayan iyi bir takımla oynadık. Bu yıl iyi sonuçlar aldılar ama son maçlarda kaybettikleri maçlarla güven kaybına uğramaları bizim lehimize oldu. Alan savunmasını iyi yapıp hızlı ç

Güneş: "5 maçı da kazanırsak..."

Şenol Güneş'in açıklamaları şu şekilde;

“Son şampiyon ve bu yıl Ş.Ligi’nde oynayan iyi bir takımla oynadık. Bu yıl iyi sonuçlar aldılar ama son maçlarda kaybettikleri maçlarla güven kaybına uğramaları bizim lehimize oldu. Alan savunmasını iyi yapıp hızlı çıkmaya çalışan Bursaspor’a karşı kontrollü oynadık. 15 dakika iyiydik ama sonrasında Bursaspor’un etkili atakları vardı, ancak devre olmadan attığımız gol oyunu kontrolü hale getirdi. İkinci yarıda da öyle oynadık. Bana göre hak ettiğimiz bir galibiyet oldu. Denk bir maç oldu. 1-0 olunca kontrollü oynadık. Oyuncularım çok iyiydi. Değişiklik bile yapmamayı düşünmüyordum hatta. Ancak Altidore alınca çift santrfor oldular ve Ceyhun’u aldım. Ama Jaja ve Alanzinho bence en iyi oyunlarını oynadılar. Güzel maç oldu onlar için.. Bizim için de 1-0 da olsa kazanılan 3 puan var. Son dakikalarda yine pozisyonlarımız vardı ama bu maçta kazanılan 3 puan yarışın kızıştığı dönemde önemliydi.”

 

“Bu bir yarış, bir maraton. Biz işimizi yapmaya çalışıyoruz. Her maça ayrı bakıyoruz. Haftaya Eskişehir’le oynayıp ona bakacağız. 5 maçı da kazanırsak işimizi görmüş oluruz. Önce Eskişehir maçını düşüneceğiz sonra da işimize bakarız..”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor