Güneş" 3 Puan sevindirici"

Spor Toto Süper Lig 19. hafta maçında Trabzonspor deplasmanda İBB'yi 2-0 ile geçerken; bordo mavili ekibin teknik patronu Şenol Güneş maçı değerlendirdi.İBB'yi deplasmanda 2-0 ile geçen Trabzonspor'da teknik direktör Şenol Güneş, kazanmaları gerektiğini v

Güneş"  3 Puan sevindirici"

Spor Toto Süper Lig 19. hafta maçında Trabzonspor deplasmanda İBB'yi 2-0 ile geçerken; bordo mavili ekibin teknik patronu Şenol Güneş maçı değerlendirdi.

İBB'yi deplasmanda 2-0 ile geçen Trabzonspor'da teknik direktör Şenol Güneş, kazanmaları gerektiğini ve 3 puanı almayı başardıklarını ifade etti.

 Mutlak suretle kazanmaları gereken bir müsabaka olduğuna dikkat çeken Güneş, "Kaybedilen puanlarımız var. Üç puana ihtiyacımız var. Genelde yavaş tempoda oynadık. Saha ağırdı ve rakip de alanlarımızı kapatmak istedi. Gerekli değişiklikleri yapıp, oyunu da hareketlendirince skor kendiliğinden geldi. Bu soğuk hava şartlarında bizi yalnız bırakmayan taraftarımıza da teşekkür ediyorum" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler