Güneri ve Ocak 1 yıllık imzayı attı

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Pazarspor, Giresunspor'dan Murat Ocak ve Tokatspor'dan Ercan Güneri ile bir yıllık sözleşme imzaladı. Nevşehir Avanos'ta 2. etap kamp hazırlıklarını sürdüren mavi beyazlıların sportif direktörü Hasan Balta, y

Güneri ve Ocak 1 yıllık imzayı attı
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Pazarspor, Giresunspor'dan Murat Ocak ve Tokatspor'dan Ercan Güneri ile bir yıllık sözleşme imzaladı.
 
Nevşehir Avanos'ta 2. etap kamp hazırlıklarını sürdüren mavi beyazlıların sportif direktörü Hasan Balta, yaptığı açıklamada, iki tecrübeli oyuncuyla anlaşmaya vardıklarını ifade etti.
 
Ercan Güneri'nin takımla birlikte çalışmalara başladığını belirten Balta, "Daha önce prensipte anlaştığımız ve bizimle çalışmalara katılan Ercan Güneri ile kampta bir yıllık sözleşme imzaladık. Güneri, Süper Lig'de de forma giymiş olan tecrübeli bir oyuncu. Takımımıza büyük katkı sağlayacaktır. Murat Ocak ile de 1 yıllık sözleşme imzaladık. Murat'da ilk idmanına çıkarak takımla çalışmalarına başladı" dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor