Günaydın İlhan Cavcav!

Türk futbolunun içine düştüğü şike döneminde Futbol Federasyonu tarafından Trabzonspor'un mağdur edildiği gün gibi ortadayken sesini çıkarmayan İlhan Cavcav sonradan açıldı.Haksızlar yaşanırken ortalarda gözükmeyen Cavcav Federasyona güveninin kalmadığını

Günaydın İlhan Cavcav!

Türk futbolunun içine düştüğü şike döneminde Futbol Federasyonu tarafından Trabzonspor'un mağdur edildiği gün gibi ortadayken sesini çıkarmayan İlhan Cavcav sonradan açıldı.

Haksızlar yaşanırken ortalarda gözükmeyen Cavcav Federasyona güveninin kalmadığını söyledi.

İŞTE O AÇIKLAMALAR

Kulüpler Birliği ve Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav,  rekabetin olacağını ancak dozunun iyi ayarlanması gerektiğini belirtti. Bayramların kucaklaşmak için iyi bir fırsat olduğunu dile getiren Başkan, "Milli birlik ve beraberliğe her zamankinden fazla ihtiyaç olduğumuz bu günlerde Kulüpler Birliği'nin değerli kulüpleri olan F.Bahçe, G.Saray, Beşiktaş ve Trabzonspor'u duyarlı olmaya davet ediyorum. Yeni bir sezon başlarken kucaklaşmalıyız. Bunu bir kulüp başkanı olarak değil yaşça büyük ağabeyleri olarak istiyorum" diye konuştu. 


2 YIL HAPİS YATSINLAR
"Federasyonun almış olduğu tribün kapatma kararını doğru bulmuyorum. 15-20 bin kişilik bir tribünde 30-40 kişi kötü tezahürat yaptı diye bütün tribünün kapatılması diğer sporseverlere haksızlıktır. TFF maç esnasında o küfür edenleri kameraların yardımıyla tespit edip, polis marifetiyle tribünden çıkartıp, hemen soruşturma yapmalı. En az 2 yıl hapis cezası vermeli." 

BOŞA AĞLAMASINLAR!
"Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın, kulüplere vergi indiriminde bulunulması konusunda zamanın Maliye Bakanı Kemal Unakıtan'a verdiği talimatı bizzat yaşadım. Kendisine şükranlarımızı sunuyorum. Ancak kulüpleri borçlu duruma düşüren yöneticiler bu parayı kendileri ödemeli. Transferde bol para harcayıp, af için çalmadık kapı bırakmayan ve affı da ödemeyip yeni af bekleyenlerin ağlamaya hakkı yok." 

BİZİ ÇOK ÜZDÜLER
"Bu federasyona maalesef güvenmiyorum. Yabancı kuralı ve saha olaylarıyla ilgili aldıkları kararları doğru bulmuyorum. Türk futboluna bu konuda kötülük eden ve kulüplerimize bu sıkıntılı günleri yaşatan federasyon hatalı davranmıştır." 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor