Gümüşhanespor'da yönetim belirlendi

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Gümüşhanespor'da, hafta sonu gerçekleştirilen olağan kongrenin ardından yeni yönetim kurulu üyeleri belli oldu.Kulüp asbaşkanı Fazıl Ceylan, İdris Çimen başkanlığındaki yeni yönetim kurulu üyelerinin belirlendiğ

Gümüşhanespor'da yönetim belirlendi

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Gümüşhanespor'da, hafta sonu gerçekleştirilen olağan kongrenin ardından yeni yönetim kurulu üyeleri belli oldu.

Kulüp asbaşkanı Fazıl Ceylan, İdris Çimen başkanlığındaki yeni yönetim kurulu üyelerinin belirlendiğini belirtti.

Daha önce 30 kişi olan yönetim kurulunu, 15 kişi olarak belirlediklerini ifade eden Ceylan, yeni sezona yeni kadro ile gireceklerini söyledi.

Gümüşhanespor'un başarısı için yönetim olarak tüm gayreti sarf edeceklerini kaydeden Ceylan, "Yönetim kurulu listemizde eski üyeler ile yeni üyeler de bulunuyor. Yeni yönetimimizle bu sezon Gümüşhanespor'un hak ettiği noktaya gelmesi için elimizden gelen gayreti göstereceğiz" dedi.

Ceylan, yeni yönetim kurulunu şöyle sıraladı:

"Metin Şeker, Günay Muslu, Okay Sungur, Korhan Çubukçu, Fatih Arslan, Servet Yaşar Taş, Kayahan Büyükbayraktar, Muammer Gürmen, Fazıl Ceylan, Engin Kocagöz, Celalettin Köse, Eyüphan Özyurt, Alparslan Aydın ve Vedat Koç."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor