Gümüşhanespor’da Umut sevinci

Transfer çalışmalarını sürdüren Gümüşhanespor, sessizliğini bozdu. 2011-2012 sezonunda 18 kez Kırmızı-Beyazlı formayı terleten Umut Pusat yeniden yuvaya döndü. Geçtiğimiz sezon Sandıklıspor’da oynayan orta saha oyuncusunun yeni sezonda Kırmızı-Beyazlı for

Gümüşhanespor’da Umut sevinci
Transfer çalışmalarını sürdüren Gümüşhanespor, sessizliğini bozdu. 2011-2012 sezonunda 18 kez Kırmızı-Beyazlı formayı terleten Umut Pusat yeniden yuvaya döndü. Geçtiğimiz sezon Sandıklıspor’da oynayan orta saha oyuncusunun yeni sezonda Kırmızı-Beyazlı formayı giyecek olması Kırmızı-Beyazlılar’da sevinç yarattı.
 
GÜZEL GELİŞMELER
 
Bu arada Gümüşhanespor’da iç transferde de güzel gelişmeler yaşandı. Kırmızı-Beyazlılar, iç transferde Süleyman Genal, Fırat Hekimoğlu, Bilal İsak, Ali Kılıç ve Koray Uysal ile anlaşmaya vardı. Gümüşhanespor’da iç ve dış transfer çalışmalarını büyük bir titizlik içerisinde sürdürülüyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor