Gümüşhanespor galibiyet peşinde

 Spor Toto 3.lig, 3.grupta mücadele eden Gümüşhanespor, kendi sahasında Pazar günü konuk edeceği Sancaktepe Belediyespor müsabakasına galibiyet parolası ile hazırlanıyor. Tekke Beldesinde bulunan tesislerinde müsabaka hazırlıklarını sürdüren Gümüşhanespor

Gümüşhanespor galibiyet peşinde

 

Spor Toto 3.lig, 3.grupta mücadele eden Gümüşhanespor, kendi sahasında Pazar günü konuk edeceği Sancaktepe Belediyespor müsabakasına galibiyet parolası ile hazırlanıyor. 
Tekke Beldesinde bulunan tesislerinde müsabaka hazırlıklarını sürdüren Gümüşhanespor’da Teknik Direktör Yavuz İncedal, takımın moralinin yerinde olduğunu ve kazanmak için sahaya çıkacaklarını söyledi.
 
Ligin üst sıralarında kalmak için ciddiyet ve çalışma gerektirdiğinin farkında olduklarını ifade eden İncedal, “Sancaktepe Belediyespor’la zorlu bir maça çıkacağız. Hiç bir maç kolay değildir. Sahaya kazanmak için çıkacağız. Zor bir maç olarak görünse de kendi sahamızda elde ettiğimiz galibiyetleri kazanma arzusu, ciddiyet, coşku ve inançla başardık. Bu maç bizim için çok önemli. Tek düşüncemiz Sancaktepe karşısında kazanmamız. Buna gücümüz var.” diye konuştu.
 
TEKİN ADAR SAKATLANDI
 
Öte yandan Gümüşhanespor’un etkili oyuncularından Tekin Adar, Yeni Şehir Stadyumunda yapılan çift kale idmanda sakatlandı. İkili mücadelede Ali’nin topa sert müdahalesi sonucu Tekin kolunun üzerine yere düştü. Dirseğinin sağ kaburga kemiğine isabet etmesi üzerine yerden kalkamayan Adar, yöneticiler tarafından Gümüşhane Devlet Hastanesine kaldırıldı. Acil serviste yapılan ilk muayenede futbolcunun kaburga kemiğinde ezilme tespit edildi. Adar, bir süre müşahede altına alındıktan sonra taburcu edildi. Kulüp yöneticileri Tekin’in durumunun iyi olduğunu ama Sancaktepe Belediyespor maçında oynayıp oynamayacağının maç günü belli olacağını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler