Gümüşhane’de parola 3 puan

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Gümüşhanespor, Kocaeli Birlikspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Kırmızı-Beyazlı ekipte Teknik direktör Gürses Kılıç, Kocaeli Birlikspor'un iyi bir bütçeye sahip, ligde Göztepe ile en

Gümüşhane’de parola 3 puan

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Gümüşhanespor, Kocaeli Birlikspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Kırmızı-Beyazlı ekipte Teknik direktör Gürses Kılıç, Kocaeli Birlikspor'un iyi bir bütçeye sahip, ligde Göztepe ile en flaş transferleri yapan ekip olduğunu belirtti. Rakiplerinin çok önemli kadrosu ve çok iyi oyuncuları bulunduğunu ifade eden Kılıç, "Onların hedefi sezon başında bir üst lige çıkmaktı. Kötü bir gidişatları oldu ama toparladılar. Son haftalarda da iyi sonuçlar alıyor. Dolayısıyla iki takım adına çok zorlu bir maç olacak" dedi. Her maça kazanmak için çıktıklarını ifade eden Kılıç, "Tüm düşüncemiz o, iç sahada dışarıda fark etmiyor. O düşünceyle maça çıkıyoruz. Gerekli önlemleri alıp istediğimiz oyunu oynayarak gerçek niyetimiz olan kazanmayı gerçekleştirmek istiyoruz. Bunun için de ona göre hazırlanıyoruz. Deplasmanda oynayacağımız Kocaeli Birlikspor karşısında da hedefimiz 3 puan" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler