Gümüşhane'de kaybolan işcinin cesedi bulundu!

Gümüşhane'nin Kürtün İlçesi'nde 10 Şubat’ta Kürtün baraj gölüne sürüklenerek kaybolan işçi 27 yaşındaki Ekrem Sayık’ın cesedine ulaşıldı. Kürtün'e bağlı Özkürtün Beldesi’ndeki Süme Deresi’nde iş makinesi ile menfez açma çalışması yapan Ekrem Sayık,aniden

Gümüşhane'de kaybolan işcinin cesedi bulundu!
Gümüşhane'nin Kürtün İlçesi'nde 10 Şubat’ta Kürtün baraj gölüne sürüklenerek kaybolan işçi 27 yaşındaki Ekrem Sayık’ın cesedine ulaşıldı.
 
Kürtün'e bağlı Özkürtün Beldesi’ndeki Süme Deresi’nde iş makinesi ile menfez açma çalışması yapan Ekrem Sayık,aniden boşalan suyla baraj gölüne sürüklenerek kayboldu. Ekrem Sayık’ı bulmak için çevre illerden gelen ekiplerle birlikte 5 gündür sürdürülen çalışmalar sonucu dalgıçlar, baraj gölünde Sayık’ın cesedine ulaştı.
 
Gümüşhane Valisi Yücel Yavuz, kayıp işçinin bulunabilmesi için 25 dalgıç ile sürdürülen çalışmaların sonuç verdiğini belirterek şöyle dedi:
 
"Dün akşam ara verilen çalışmalara bu sabah saatlerinde yeniden başlandı. Jandarma Genel Komutanlığı'na bağlı Jandarma Özel Arama ve Kurtarma ekiplerinin yanı sıra Erzurum, Samsun, Gümüşhane ve Rize'den gelen afet ve acil durum müdürlükleri personelinin ortak çalışması sonucunda kayıp olan işçimizin cesedine baraj gölünde ulaşıldı."
 
Ekrem Sayık’ın cesedinin Trabzon Adli Tıp Kurumu’ndaki otopsinin ardından Kürtün’e bağlı Üçtaş Beldesi’nde defnedileceği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor