Gümüşhane’de Karate heyecanı

 Türkiye Karate Milli Takımlar Menajeri Hikmet Şaha, Vali Yusuf Mayda'yı makamında ziyaret etti.Şaha ile beraberinde Gümüşhane Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü İsrafil Aslan ve Karate Federasyonu Gümüşhane Temsilcisi Halil İbrahim Saraçoğlu'nu makamında

Gümüşhane’de Karate heyecanı

 Türkiye Karate Milli Takımlar Menajeri Hikmet Şaha, Vali Yusuf Mayda'yı makamında ziyaret etti.

Şaha ile beraberinde Gümüşhane Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü İsrafil Aslan ve Karate Federasyonu Gümüşhane Temsilcisi Halil İbrahim Saraçoğlu'nu makamında kabul eden Vali Mayda, ziyaretten memnun olduğunu söyledi.

 

Şaha ve beraberindekilerle bir süre sohbet eden Mayda, kendisinin de Karate Federasyonu Asbaşkanı olduğunu belirterek, "Türkiye Minikler Karate Şampiyonası 6 ve 8 Temmuz tarihlerinde ilimizde yapılacak. Karate sporu yapan takımları ve onların minik sporcularını ilimizde misafir etmekten büyük memnuniyet duyacağız" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor