Gümüşdağ ve Erzik TFF'de

UEFA’nın "Mali disiplinsizlik" nedeniyle Beşiktaş, Bursaspor ve Gaziantepspor’a Avrupa’dan 1 yıl men cezası vermesi ile birlikte gözler bu kez de Tahkim Kurulu’nun vereceği kararlara çevrildi. Tahkim Kurulu’nun PFDK’dan 3 yıl ceza alan Fenerbahçe Asbaşkan

Gümüşdağ ve Erzik TFF'de

UEFA’nın "Mali disiplinsizlik" nedeniyle Beşiktaş, Bursaspor ve Gaziantepspor’a Avrupa’dan 1 yıl men cezası vermesi ile birlikte gözler bu kez de Tahkim Kurulu’nun vereceği kararlara çevrildi.

 

Tahkim Kurulu’nun PFDK’dan 3 yıl ceza alan Fenerbahçe Asbaşkanı İlhan Ekşioğlu ve 1 yıl ceza alan Şekip Mosturoğlu başta olmak üzere kendisine yapılan itirazları akşam geç saatlerde karara bağlaması beklenirken, UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik’in bugün aniden İstanbul'a gelmesi ve Futbol Federasyonu’na gitmesi değişik yorumlara neden oldu.

 

Federasyondan sızan haberlere göre Erzik’in "Fenerbahçeli yöneticiler başta olmak üzere’’ şike konularında "Aklamaya" gitmesi, ya da cezaları indirmesi durumunda UEFA’nın kendi ceza sistemini devreye sokacağını söylediği belirtildi.

 

Şenes Erzik'in UEFA'nın verdiği emirler doğrultusunda TFF Başkanı Demirören'e "Fenerbahçe büyük bir tehlikede. Alacağınız karar göre bu kulüpler önümüzdeki sezon için UEFA’dan ceza alabilir ve kupalardan men edilir’’ dediği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler