Gümüşdağ 'dan gülünecek açıklama

Bohum Savcısının Şike’nin baş aktörü ilan ettiği Göksel Gümüşdağ’dan çok gülünecek bir açıklama.   Gümüşdağ’a göre Türk futbolunun marka değeri düşmüş(!). Türkiye’deki şike davasında da adı sıkça geçen ancak ceza almayan Gümüşdağ Kulüpler Birliği Vakfı ba

Gümüşdağ 'dan gülünecek açıklama

Bohum Savcısının Şike’nin baş aktörü ilan ettiği Göksel Gümüşdağ’dan çok gülünecek bir açıklama.

   Gümüşdağ’a göre Türk futbolunun marka değeri düşmüş(!). Türkiye’deki şike davasında da adı sıkça geçen ancak ceza almayan Gümüşdağ Kulüpler Birliği Vakfı başkanlığına seçildikten sonra yaptığı açıklamada son 2 yıldır Türk futbolunun marka değerinin düştüğünü söyledi.

Trabzonspor'un temsilci bile göndermediği seçimlerde başkanlığa atanan Gümüşdağ , "Dün vakfın seçimlerinin 7.'si gerçekleştiğini belirterek," "Türk futbolunun çok önemli sıkıntıları var, bugün başkanlığımızın birinci günü, ama çalışmaya başladık. Özellikle son 2 yıldır Türk futbolunun marka değerinin düştüğünü düşünüyorum, bunu ayağa kaldırmayı düşünüyorum. Bir ayağında TFF, diğerinde futbolun tüm paydaşları olacak. Bu anlamda iyi şeyler yapacağımızı düşünüyorum. Kulüpler Birliği daha aktif olacak.

Bugün göreve başladık, elimizdeki projeler yeni yeni oluşuyor. Avrupa Kulüpler Birliği’yle istişare oluşturma projemiz var. Yakında bunları paylaşacağız. İletişimimizin daha sık olması için çalışmalarımız olacak, bizimle daha sık iletişim kurabileceksiniz.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler