Gümrükçüoğlu'na ziyaret

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Amatör Spora desteklerinin devam edeceğini söyledi.Süper Amatör Lig'de mücadele eden Beşirlispor Kulübü Başkanı Semih Sarıalioğlu ve  yönetim kurulu üyeleri , başkan Gümrükçüoğlu'nu ziyaret ederek Amatör

Gümrükçüoğlu'na ziyaret

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Amatör Spora desteklerinin devam edeceğini söyledi.

Süper Amatör Lig'de mücadele eden Beşirlispor Kulübü Başkanı Semih Sarıalioğlu ve  yönetim kurulu üyeleri , başkan Gümrükçüoğlu'nu ziyaret ederek Amatör Spora verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Gümrükçüoğlu, belediye olarak amatör spor kulüplerine malzeme desteği, araç yardımının yanı sıra spor tesislerinin fiziki şartlarının düzeltilmesi yönünde desteklerini sürdürdüklerini söyledi.

Amatör futbol kulüplerinin geceleri idman yapabilmeleri için Toklu ve Esentepe'de bulunan spor sahalarının ışıklandırmasını yaptıklarını ifade eden Gümrükçüoğlu, Akyazı dolgu sahasında, amatör spor kulüpleri için idman sahalarının yapılabilmesi amacıyla gayret göstereceklerini kaydetti.

Gümrükçüoğlu, genç yöneticilerin sporun içerisinde olmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Beşirli halkından Beşirlispor ve genç yöneticilere yardımcı olmalarını istedi.

Kulüp Başkanı Semih Sarıalioğlu, amaçlarının futbol kenti olan Trabzon'a başarılı sporcular kazandırmak olduğunu belirterek, amatör takımların geceleri idman yapabilmeleri için sahaların ışıklandırılmasında gösterdiği duyarlıktan dolayı Gümrükçüoğlu'na teşekkür etti.

Ziyaretin sonunda Sarıalioğlu, Gümrükçüoğlu'na Beşirlispor forması hediye etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor