Gümrükçüoğlu: Vatandaşlarımızı sandığa!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, 10 Ağustos’taki cumhurbaşkanlığı seçimleri için yayla ve köylerdeki vatandaşları, siyasi görüşleri ne olursa olsun seçim sandıklarına taşımak için kamu hizmeti vereceklerini ifade etti.Trabzon Büyükşehir B

Gümrükçüoğlu: Vatandaşlarımızı sandığa!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, 10 Ağustos’taki cumhurbaşkanlığı seçimleri için yayla ve köylerdeki vatandaşları, siyasi görüşleri ne olursa olsun seçim sandıklarına taşımak için kamu hizmeti vereceklerini ifade etti.

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Temmuz ayı son toplantısı Belediye Meclis salonunda gerçekleştirildi. Oturumda yaptığı konuşmada daha önce alınan karar gereği Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Ağustos ayında toplanmayacağını ifade eden Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, 10 Ağustos’ta yapılacak olan cumhurbaşkanlığı seçimlerinde seçmen iradesinin tam olarak sandığa yansıması için üzerlerine düşen vazifeyi yerine getireceklerini ifade etti.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin yayla ve fındık zamanına denk geldiğine dikkat çeken Başkan Gümrükçüoğlu, “Bu tarihte bir çok insanımız köylerde ve yaylalarda olacak. Seçmen iradesinin tam olarak sandığa yansıması için Büyükşehir Belediyesi olarak kıymetli yurttaşlarımızı siyasi görüşü ne olursa olsun, istedikleri takdirde belli hatlar boyunca seçim sandıklarına ulaştırabilmek için kamu hizmeti vereceğiz. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin şimdiden ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor