Gümrükçüoğlu desteğini verdi

Haber61’in “Pazarlayın Trabzon’u” başlığı altında başlattığı çağrıya ilk sorumluluk Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’ndan geldi.Çağrımıza destek veren Başkan Gümrükçüoğlu, “Tarihi zaferlerle dolu Trabzonspor’umuz Şampiyonlar Ligi’ne İnter

Gümrükçüoğlu desteğini verdi

Haber61’in “Pazarlayın Trabzon’u” başlığı altında başlattığı çağrıya ilk sorumluluk Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’ndan geldi.

Çağrımıza destek veren Başkan Gümrükçüoğlu, “Tarihi zaferlerle dolu Trabzonspor’umuz Şampiyonlar Ligi’ne İnter’i dize getirerek başlamış ve önümüzdeki maçlarda da bordo mavili renklere gönül verenleri mutlu edeceğinin işaretlerini vermiştir.

23-30 Temmuz tarihleri arasında şehrimizde yapılan Avrupa Gençlik Olimpiyatları kapsamında 4 bini sporcu 10 bin kadar yabancı şehrimize gelmiştir. Bu gelen misafirlerin şehrimizi hem tanımaları hem de bu şehre ekonomik olarak katkı sunmalarına gayret gösterilmiştir. Şimdi önümüzde Lille maçı var. Bu maç için yurt içinden ve yurt dışından şehrimize gelecek olan konuklarımızın en iyi şekilde ağırlanıp uğurlanması için herkesin üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmesi gerekiyor.  Bu noktada esnafından belediye işçisine, iş adamından tercümanlara kadar toplumun her katmanının hem şehrin tanıtımına ve görünümüne katkıda bulunması hem de turistlerin günlerini sadece otel odalarında geçirmemesinin sağlanması gerekiyor. Trabzon’u gezecek olan misafirlerin şehre ekonomik açıdan da bir hareket getireceği bir gerçektir. Trabzon’un yemeklerinden tarihine, folklorundan doğasına kadar her güzelliğinin ortaya konması için haber 61’in başlattığı kampanyaya destekliyorum ve teşekkür ediyorum. Trabzon Belediyesi de bu konuda üzerine düşen sorumlulukları yerine getirecektir. Takımımız Lille maçında sahada zafer kazanırken, şehir olarak da iyi bir sınav vereceğimize inanıyorum. Ayrıca şimdiden Trabzonspor’umuza başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Haydi Trabzonlular uyumayın bu çağrıya Trabzon ve Trabzonspor için siz de destek verin…

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor