Gümrükçüoğlu Başkan’a havuz cevabı!

Trabzon’da İl Özel İdarenin kapanması ile ortada kalan işçilerin Karayolları bünyesinde çalışması konusu sendika başkanı ve Trabzon Büyükşehir belediye başkanını karşı karşıya getirdi.Türk-İş Trabzon Temsilcisi ve Yol-İş 1 nolu şube başkanı Hasan Basri Ha

Gümrükçüoğlu Başkan’a havuz cevabı!

Trabzon’da İl Özel İdarenin kapanması ile ortada kalan işçilerin Karayolları bünyesinde çalışması konusu sendika başkanı ve Trabzon Büyükşehir belediye başkanını karşı karşıya getirdi.

Türk-İş Trabzon Temsilcisi ve Yol-İş 1 nolu şube başkanı Hasan Basri Hatipoğlu, yazılı bir açıklama ile Trabzon belediyelerinde havuza alınan çalışanların neden Karayolları bünyesinde yer alması gerektiği yönündeki açıklamalarının yanlış anlaşıldığını belirterek şu açıklamayı yaptı:

“Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve Ortahisar Belediye Başkanımız Sayın Av Ahmet Metin Genç’in basıda çıkan, Özel İdare İşçileri ile ilgili haberlere duyarlılıklarından dolayı teşekkür ederiz. Başkanımız Urfa ilinde Karayollarına  100 kişi alındığı ifade ediliyor, Urfa ili göç vermeyip göç alıyor, Trabzon ilimiz göç verdiği gibi, diğer farkımız 15 Kasımda başlayan Kar mücadelemiz, 15 Nisan ayına kadar devam ediyor, Sadece kar mücadelesi ile kalmıyor, yağışlı havalarda her yıl afet sorunlarımız oluyor, bu sorunlar deneyimli personelle aşılır.Urfa iline 100 kişi alındığında, Karayolları 10. Bölge Müdürlüğü coğrafi konumu,  engebeli oluşu nedeniyle Urfa’ya alınanın dört katı almalıdır. Yetkililerden, Belediye Başkanlarımızda, siyasilerimizden bu soruna parmak basmaları Bölgemizin menfaatine olacaktır.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor