Gül'ün gönlündeki takım kimdi ?

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Fenerbahçe-Galatasaray derbisine ilişkin yaptığı açıklamada, sporun şiddet olmadığını vurgulayarak, “Taraftarların ve takımların centilmenlik içerisinde mücadele etmesini istiyorum. Gönlümdeki kazanamadı, dolayısıyla şimdi baka

Gül'ün gönlündeki takım kimdi ?

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Fenerbahçe-Galatasaray derbisine ilişkin yaptığı açıklamada, sporun şiddet olmadığını vurgulayarak, “Taraftarların ve takımların centilmenlik içerisinde mücadele etmesini istiyorum.

 

Gönlümdeki kazanamadı, dolayısıyla şimdi bakalım hangisi olur” ifadelerini kullandı.

 

Cumhurbaşkanı Gül’ün gelişi öncesinde Adıyaman sokaklarına gül kokusu sıkıldı. Valilik önünde Cumhurbaşkanlığı koruma ekipleri sıkı güvenlik uygulaması yaparken, habercilerin kameralarına kadar dedektör köpeklerle arama yapıldı. Adıyaman semalarında üç tane helikopter de sürekli uçuş yaptı.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, valilik önüne geldiğinde sevgi gösterileri ile karşılandı. Vatandaşlarla sohbet eden Gül, daha sonra valiliğin balkonuna çıkarak halkı selamladı.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Adıyaman’a daha önceden defalarca geldiğini fakat Cumhurbaşkanı olarak ilk defa geldiğini söyledi.

 

Coşkulu karşılamadan dolayı teşekkürlerini ileten Cumhurbaşkanı Gül, “Adıyaman’ın güzelleştiğini ve zenginleştiğini kısa süre içerisinde gördüm. Yolların toprak halini bilirim. Nasıl genişlediğini, ne kadar güzelleştiğini, çevrenin ne kadar yeşillendiğini gördüm. Atatürk Barajı'nın buralara bereket yaydığını görmekten çok çok memnun oldum. Millet adına çok sevindim” dedikten sonra valilik makamına geçti.

 

Valilik şeref defterini imzalayan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e, Vali Ramazan Sodan el dokuması halı hediye etti.

 

“BENİM GÖNLÜMDEKİ KAZANMADI”

Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin sonucuna ilişkin soruya ise Gül, “Geçmiş için bir şey söylemenin artık faydası yok.

 

Bugünkü maç tabii ki iki büyük takımın, iki taraftarınbuluşması oluyor. O bakımdan gayet sakin geçmesini, kim iyi oynarsa onun kazanmasını isteriz. Spor kavga değil, spor centilmenlik ve dayanışmadır.

O bakımdan bütün taraftarların ve takımların centilmenlik içerisinde mücadele etmesini istiyorum.

 

Gönlümdeki kazanamadı, dolayısıyla şimdi bakalım hangisi olur” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor