Güldüren Messi'yi kıskandırdı

İsmail Güldüren'in Bandırmaspor macerası başlamadan bitti.Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta mücadele veren Bandırmaspor, transferin son gününde kadrosuna kattığı İsmail Güldüren'in farklı beklentileri nedeniyle sözleşmesini karşılıklı fesh etti.Kadrosunu Diya

Güldüren Messi'yi kıskandırdı

İsmail Güldüren'in Bandırmaspor macerası başlamadan bitti.

Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta mücadele veren Bandırmaspor, transferin son gününde kadrosuna kattığı İsmail Güldüren'in farklı beklentileri nedeniyle sözleşmesini karşılıklı fesh etti.

Kadrosunu Diyarbakırspor'da forma giyen stoper Erhan Çatalcam, Bursaspor A2 takımından sol kanat oyuncusu Koray Öztürk, TKİ Tavşanlı Linyitspor'un sol kanat oyuncusu İshak Topçu ile güçlendiren Bandırmaspor, transferin son dakikalarında İsmail Güldüren ile anlaştığını duyurmuştu. Ancak öğleden sonra yapılan açıklamada İsmail Güldüren ile sözleşmenin karşılıklı olarak fesih edildiği açıklandı.

Bandırmaspor Başkanı Mehmet Kılkışlı, kulübün resmi sitesine yaptığı açıklamayla İsmail Güldüren olayına açıklık getirdi.

Başkan Kılkışlı, "Ara transferin son gününde kadromuza katmak istediğimiz ve bu konuda peşinat ödemeden maç başı olarak anlaştığımız İsmail Güldüren, sağlık kontrolünde geçip Bandırmaspor'un futbolcusu olmasının ardından, diğer Bandırmaspor futbolcularına sağlanan olanakların tümü kendisine sunulmuştur. Fakat İsmail Güldüren, kendisine sağlanan imkanların dışında daha fazla bir beklenti içinde olduğunu bu beklentilerin (Tesis, soyunma odası, idman sahası, fitness salonu vb. yerler) kendisine sunulandan daha farklı olduğunu ve burada sunulan imkanların kendisine yetersiz kalacağından dolayı huzur bulamayacağını söylemiştir. Bandırmaspor Yönetim Kurulumuz, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada hiçbir futbolcunun ayrıcalıklı bir hayat sürdüremeyeceğini, bugüne kadar farklı bir ayrıcalığın Bandırmaspor'da hiçbir futbolcuya tanınmadığını, bundan sonrada kim olursa olsun tanınmayacağını takım ruhunun ve takım başarısının ancak bir bütün halinde sağlanabileceğini kendisine bildirmiştir. Bunun üzerine İsmail Güldüren ile aramızda yapılan anlaşma sözleşmesi karşılıklı olarak anlaşılarak fesih edilmiştir" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor