Gül'den şike açıklaması!

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, futbolda şike cezalarında indirim yapılmasını öngören yasayla ilgili rahatsızlığının bulunduğunu belirterek, "Altı ay önce çıkmış olan bir yasanın daha düzgün çıkması gerekirdi. Bu yasayla ilgili açıkcası rahatsızlığım var" ifa

Gül'den şike açıklaması!

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, futbolda şike cezalarında indirim yapılmasını öngören yasayla ilgili rahatsızlığının bulunduğunu belirterek, "Altı ay önce çıkmış olan bir yasanın daha düzgün çıkması gerekirdi. Bu yasayla ilgili açıkcası rahatsızlığım var" ifadelerini kullandı.

Kırgızistan'a hareketi öncesinde Ankara Esenboğa Havalimanı'nda düzenlediği basın toplantısındaki açıklamalarının ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Gül, "Açıkçası bu yasa ile ilgili rahatsızlığım var. Çünkü altı ay önce çıkmış olan bir yasanın daha düzgün çıkması gerekirdi" dedi.

Yasanın ilk uygulanacağı dönemde değişikliğe uğramasının, yasanın dikkatli bir şekilde incelenmesini gerekliliğini gösterdiğini belirten Gül, "Bunun için inceleniyor" diye konuştu.

Yasaya meclisteki bütün partilerin destek verdiğini de ifade eden Gül, kararından önce yasayı incelettiğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor