Gül ve Aydınlar aynı camideydi!

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün cuma namazı çıkışında selamlaştığı kişiler arasında bulunan bir kadın öpmek için ısrar etti. Cumhurbaşkanı Gül korumaların engel olduğu kadının ısrarı karşısında buna izin verdi.TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar'ın Cumhurbaşkan

Gül ve Aydınlar aynı camideydi!

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün cuma namazı çıkışında selamlaştığı kişiler arasında bulunan bir kadın öpmek için ısrar etti. Cumhurbaşkanı Gül korumaların engel olduğu kadının ısrarı karşısında buna izin verdi.

TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar'ın Cumhurbaşkanı'yla aynı camide namaz kılması habercilerin dikkatini çekti. Çıkışta habercilerin sorularıyla karşılaşan Federasyon başkanı bunun bir tesadüf olduğunu söyledi.

İstanbul'da bulunan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Cuma namazını Emirgan Camii'nde kıldı. Gül'ün camiye gelişinden yaklaşık bir saat önce cami etrafında korumalar tarafından güvenlik önlemleri alındı. Cumhurbaşkanı Ekonomi Başdanışmanı olan Merkez Bankası eski Başkanı Durmuş Yılmaz'ın da eşlik ettiği Cumhurbaşkanı Gül'ü İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ile Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Ali Aydınlar karşıladı. Namaz çıkışı basın mensuplarının sorularını yanıtsız bırakan Cumhurbaşkanı, vatandaşlarla selamlaştı. Bir kadının, Cumhurbaşkanı Gül'ü ısrarla öpmek istemesi ise hem sıkıntılı anların yaşanmasına hem de gülüşmelere neden oldu. Korumaların izin vermemesine rağmen Gül ısrarlı kadını kırmadı. . Cumhurbaşkanı'nı öpen kadın sonrasında ise "Korkmayın, korkmayın birşey yapmayacağım" diyerek korumaları yatıştırmaya çalıştı. Kerem adlı küçük bir çocuğu da seven Gül, sonrasında camiden ayrıldı.

AYDINLAR : CUMHURBAŞKANIYLA AYNI CAMİDE OLMAMIZ TESADÜF

Öte yandan Cumhurbaşkanı ile aynı camide namaz kılan TFF Başkanı Aydınlar, kendisine yöneltilen şike soruşturmasına yönelik herhangi bir konunun konuşulup konuşulmadığı sorusuna, "Hayır hayır hiçbir şey görüşülmedi. Tesadüfen karşılaştık burada. Futbol Federasyonu buraya çok yakın olduğu için biz cuma günleri arkadaşlarla genelde buraya geliyoruz. Cumhurbaşkanımız da bugün buradaydı, tesadüfen karşılaştık hepsi o kadar" diye yanıt verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor