Guidetti transferi neden olmadı?

Trabzonspor’un transferin son günü renklerine bağlamak istediği İsveçli forvet John Guidetti’nin neden gelmediği ortaya çıktı. Manchester City’nin 21 yaşındaki oyuncusunun gelmeyişinin gerçek nedeni ne?Biletleri alınmıştıManchester City’nin 21 yaşındaki y

Guidetti transferi neden olmadı?

Trabzonspor’un transferin son günü renklerine bağlamak istediği İsveçli forvet John Guidetti’nin neden gelmediği ortaya çıktı. Manchester City’nin 21 yaşındaki oyuncusunun gelmeyişinin gerçek nedeni ne?

Biletleri alınmıştı

Manchester City’nin 21 yaşındaki yıldız adayı ile her konuda anlaşmaya varan Bordo-Mavili ekip, Guidetti’nin uçak biletini almıştı. Trabzon’a gelmeye hazırlanan Guidetti’yi Manchester City’nin Sportif Direktörü Txiki Begiristain’ın aradığı ve Trabzon’a gitmemesi gerektiğini söylediği öğrenildi.

Futbol hayatı bitebilir

Bordo-Mavili yöneticilerle temasa geçen Sportif Direktörü Begiristain; “Guidetti geçen yıl ciddi bir sakatlık problemi yaşadı. Henüz tam olarak hazır değil, ancak 3-4 maç oynayabilir. Daha sonra yine çok ciddi bir sakatlık yaşayarak futbol hayatı bitebilir. Bu anlamda size de yazık, futbolcuya da yazık. Biraz daha dinlenmesi gerekiyor” dediği öğrenildi. Bu konuşmanın ardından yapılan istişare sonrası Guidetti transferinden vazgeçildiği ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor