"Güçlü ekibe karşı mücadele ettik"

 1461 Trabzon kendi evinde Kayseri Erciyespor’a 76. Dakikada yediği gol ile 0 – 1 mağlup oldu. Maç sonunda açıklama yapan Bordo Mavili takımın tecrübeli teknik adamı Mustafa Reşit Akçay aldığımız yenilgiye üzüldük söyledik. Akçay, “''Bundan sonra alacağım

"Güçlü ekibe karşı mücadele ettik"

 

1461 Trabzon kendi evinde Kayseri Erciyespor’a 76. Dakikada yediği gol ile 0 – 1 mağlup oldu. Maç sonunda açıklama yapan Bordo Mavili takımın tecrübeli teknik adamı Mustafa Reşit Akçay aldığımız yenilgiye üzüldük söyledik. Akçay, “''Bundan sonra alacağımız puanlarla yine hedefin içerisinde olacağız'' dedi. 

Akçay, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı konuşmada, güçlü ve deplasman başarısı yüksek olan bir takıma karşı mücadele ettiklerini belirtti.

     Akçay, ''Kontratak oyununa uygun oyucuları var. Onuda zaten maçta olumlu kullandılar ve birebir oynayarak golü buldular. Kendi evimizde yarıştığımız takıma yenilmemiz bizi geride bırakmış olabilir ama iyi bir takımız. Bundan sonra alacağımız puanlarla yinede hedefin içerisinde olacağız'' diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor