Guardiola Türk yıldızın peşinde!

İspanyol teknik adam Pep Guardiola'nın gelecek sezon çalıştıracağı Manchester City'e götürmek istediği İlkay Gündoğan'in transferi resmiyete dökülmek üzere. Manchester City sportif direktörü Txiki Begiristain, hafta başında Amsterdam'da İlkay'ın menajerli

Guardiola Türk yıldızın peşinde!
İspanyol teknik adam Pep Guardiola'nın gelecek sezon çalıştıracağı Manchester City'e götürmek istediği İlkay Gündoğan'in transferi resmiyete dökülmek üzere. Manchester City sportif direktörü Txiki Begiristain, hafta başında Amsterdam'da İlkay'ın menajerliğini yapan amcası İlhan Gündoğan ile buluştu.
 
GÖRÜŞME 45 DAKİKA SÜRDÜ
Bild Gazetesi'nin haberine göre Pep Guardiola, danışmanları ve Manchester City sportif direktörü Txiki Begiristain, pazartesi günü Amsterdam'daki ünlü Conservatorium Hotel'de buluştular. Bu buluşmadan önce aynı otelin bir toplantı odasında Guardiola'nın danışmanları ve Txiki Begiristain, İlkay'ın transfer görüşmelerini yürüten amcası İlhan Gündoğan ile bir araya geldi. Görüşmenin 45 dakika sürdüğü belirtildi.
guardiola.Jpeg
 
30 MİLYON EURO'YA SERBEST
İlhan Gündoğan'ın ayrılmasından sonra aynı ekip Guardiola ile durum değerlendirmesi yaptı. İlkay'ın Dortmund ile anlaşması 2017 yılında bitiyor. Dortmund anlaşmayı uzatmak isterken İlkay şimdilik buna yanaşmıyor. Dortmund'un, gelecek sezon sonunda serbest kalacak futbolcuyu bu sezon sonunda 30 milyon Euro'ya bırakması bekleniyor. İlkay'ın kararını önümüzdeki hafta içinde açıklayacağı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler