G.Torulspor'a Brezilyalı yıldız

 Türkiye Aroma Erkekler Voleybol 1.liginde mücadele eden Gümüşhane Torulspor, Brezilyalı yıldız Ashley Nemer'i transfer etti. Kulüp başkanı İhsan Uçar, 32 yaşındaki sporcunun 1,93 boyunda, 85 kilo ağırlığında smaçör olarak görev yaptığını ve daha önce de

G.Torulspor'a Brezilyalı yıldız

 

Türkiye Aroma Erkekler Voleybol 1.liginde mücadele eden Gümüşhane Torulspor, Brezilyalı yıldız Ashley Nemer'i transfer etti. 

Kulüp başkanı İhsan Uçar, 32 yaşındaki sporcunun 1,93 boyunda, 85 kilo ağırlığında smaçör olarak görev yaptığını ve daha önce de Galatasaray forması giydiğini hatırlattı.

Uçar, Nemer’in 2008 yılında formasını giydiği Romanya’nın Tomis Constanta takımıyla, aynı sezon Challenge Cup’da üçüncülük yaşadığını, ayrıca İzmir’de oynanan ve Arkasspor’un şampiyonluğa ulaştığı Challenge Cup dörtlü finalinde de turnuvanın en skorer oyuncusu olduğunu hatırlattı.

Yaklaşık iki haftadır Nemer ile görüşme halinde olduklarını ifade eden Uçar, “Kulübümüze ve taraftarlarımıza kaliteli isimleri sunmaya uğraşıyoruz. Sonucunda anlaşmaya vardık camiamıza ve tüm Gümüşhane halkına hayırlı uğurlu olsun." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler