GS'ye "Belediye" otobüsü çarptı!

TT Arena'da rakiplerini yenmeyi başaran Galatasaray, rakip sahalarda ise yokluğa oynuyor. Yabancısı olmadığı Olimpiyat Stadı'nda İBB'nin konuğu olan G.Saray, ilk yarısını öne geçirdiği maçın ikinci yarısında dağıldı adeta. İstanbul Büyükşehir Belediyespor

GS'ye "Belediye" otobüsü çarptı!

TT Arena'da rakiplerini yenmeyi başaran Galatasaray, rakip sahalarda ise yokluğa oynuyor. Yabancısı olmadığı Olimpiyat Stadı'nda İBB'nin konuğu olan G.Saray, ilk yarısını öne geçirdiği maçın ikinci yarısında dağıldı adeta.

 

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Olimpiyat Stadı'nda ağırladığı Galatasaray'ı 3-1 yendi. İBB bu skorla tarihinde Galatasaray'ı yenme başarısını kaydetti. Konuk ekibin golü ilk yarıda Baros'tan gelirken, İBB etkili olduğu ikinci yarıda İbrahim Akın'ın biri penaltıdan 2 ve Holmen'in ayağından kazandığı gollerle galip gelmesini bildi. Maçın dikkat çeken ismi ise Holmen ve İbrahim Akın'ın attığı gollerin asistini yapan Gökhan Ünal oldu.

Stat: Atatürk Olimpiyat

 

Hakemler: Fırat Aydınus, Orkun Aktaş, Adil Sinem

 

İstanbul Büyükşehir Belediyespor: Oğuzhan, Can, Metin, İbrahim Akın, Ekrem, Cihan, Mahmut, Holmen, Kus, Gökhan Süzen, Gökhan Ünal

 

Galatasaray: Zapata, Çağlar, Baros, Mustafa, Cana, Serkan, Culio, Stancu, Sabri, Servet, Kazım

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler