'GS'nin adını duymak istemiyorum'

Orduspor'un Galatasaray'dan 2.5 milyon euro bonservis bedeli ile kadrosuna kattığı Bogdan Stancu, eski takımı Galatasaray'ın adını duymak istemediğini dile getidi. Galatasaray'ın geçen sezon başında 5 milyon euro karşılığında Rumen takımı Steaua Bükreş'te

'GS'nin adını duymak istemiyorum'

Orduspor'un Galatasaray'dan 2.5 milyon euro bonservis bedeli ile kadrosuna kattığı Bogdan Stancu, eski takımı Galatasaray'ın adını duymak istemediğini dile getidi.

 

Galatasaray'ın geçen sezon başında 5 milyon euro karşılığında Rumen takımı Steaua Bükreş'ten transfer ettiği Bogdan Stancu, sarı-kırmızılı forma altında geçen günlerini hatırlamak istemiyor.

 

Orduspor'a 2.5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında transfer olan Rumen futbolcu, Karadeniz temsilcisinin Avusturya kampında sorularını yanıtladı.

Kariyerinin en kötü günlerini Galatasaray'da geçirdiğini ve sarı-kırmızılı forma altında geçen günlerini hatırlamak dahi istemediğini ifade eden Stancu, sarı-kırmızılı takımın maçlarını dahi seyretmediğini ifade etti.

 

"HAGI'NİN GÜVENİ İLE G.SARAY'A GELDİM AMA..."

Galatasaray'a Hagi'nin önerisi ve kendisine verdiği güven ile geldiğini ifade eden Stancu, "Türk futbolu her geçen gün kendi geliştiriyor. Dünya'da ön plana çıkan bir futbol sistemi var ve bu durum beni cezbetti. Galatasaray da önemli bir takım, Hagi'nin de isteği ve bana güveni ile Türkiye'ye geldim. Ama işler beklediğim gibi gitmedi." dedi.

 

Galatasaray'a kötü bir dönemde gittiğini ifade eden Stancu, "Galatasaray'da fazla forma şansı bulamadım ve takıma gittiğim dönem Galatasaray'ın en kötü dönemiydi. Takım da çok kötüydü. Orduspor'da kiralık olarak geldim ve bana güvenen insanlar ile beraber çalışma fırsatı yakaladım. Bana güvenen insanlara bir karşılık verebilmek için çok çalıştım ve bundan sonra da çalışmaya devam edeceğim. Ordu'da kendimi çok motive hissediyorum" şeklinde konuştu.

 

"G.SARAY'A KARŞI OYNAYAMAMAK BENİ ÇOK ÜZDÜ"

Geçen sezonun ikinci yarısında Galatasaray'a karşı forma giymemesinden dolayı üzgün olduğunu ifade eden Rumen futbolcu, "Gençlerbirliği maçından önce son antrenmana çıkmıştık. Antrenmanda kaleye şut çalışması yaptığım sırasında kemiğimde bir ödem oluştu. 4 haftalık bir tedavi sürem oldu ve daha sonra toparlandım. Galatasaray'a karşı forma giymeyi çok istiyordum ama sakatlığım nedeni ile olmadı. Ben profesyonel futbolcuyum, hangi takımın formasını giyersem o benim takımımdır" dedi.

 

Ordu'da kız arkadaşı ile birlikte yaşadığını ve kentte adaptasyon sorunu çekmediğini belirten Stancu, Hector Cuper ile birlikte çalışma fırsatı bulduğu için büyük bir mutluluk duyduğunu ifade etti. Stancu, Terim mi, Cuper mi? sorusunu ise yanıtsız bıraktı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor