GSli futbolculardan TS yorumu

Galatasaraylı futbolcular Tomas Ujfalusi, Milan Baros ve Emmanuel Eboue, Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında oynanacak Trabzonspor maçı öncesi Galatasaray Televizyonu'na açıklamalarda bulundu.Trabzonspor mücadelesinin zorlu geçeceğini söyleyen Ujfalusi,

GSli futbolculardan TS yorumu

Galatasaraylı futbolcular Tomas Ujfalusi, Milan Baros ve Emmanuel Eboue, Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında oynanacak Trabzonspor maçı öncesi Galatasaray Televizyonu'na açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor mücadelesinin zorlu geçeceğini söyleyen Ujfalusi, "Çok dikkatli olmalı, son karşılaşmada olduğu gibi çok iyi hazırlanmalıyız. Sivasspor karşılaşmasında da iyi oynamamıza rağmen ne yazık ki mağlup olduk. Özellikle 45 dakika çok iyi bir performans sergiledik. Ama Trabzonspor karşılaşmasında hücumda daha yaratıcı olmalıyız. Savunmada da çok dikkatli olmalıyız. Trabzonspor'da Burak ve Alanzinho gibi önemli gol ayakları var. Takım olarak çok iyi oynamalı, savunmayı da hücumu da takım halinde yapmalıyız. Son Fenerbahçe karşılaşmasına baktığımızda ilk 25 dakika istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık. 2-0'dan sonra oyunun kontrolünü elimize geçirdik. Oyunun tek hakimi olduk ve birçok gol pozisyonu ürettik. Galibiyeti kaçıran taraf olduk. Tabi ki böyle karşılaşmalarda 1 puan da önemlidir. Fenerbahçe'yle olan 9 puanlık farkı koruduk. Sezon sonuna kadar bu puan farkını korumak hatta daha da açmak istiyoruz " dedi.

BAROS: "PLAY-OFF'A KADAR AVANTAJIMIZI SÜRDÜRMEK İSTİYORUZ"

Baros, Trabzonspor'u yenmek için ellerinden geleni yapacaklarını belirtirken, "Geçtiğimiz sezonki uygulama olsaydı geride bıraktığımız hafta şampiyonluğumuzu ilan etmiştik. Şimdi Trabzonspor karşılaşmasına odaklanmamız gerekiyor. Bundan sonra son ana kadar her maç çok ayrı önem taşıyor. Play-off'a kadar bu avantajımızı sürdürmek hatta puan farkını daha da açmak istiyoruz. Trabzonspor'u yenmek için elimizden geleni yapacağız. Bugüne kadar derbilerde yenilgi yüzü görmedik. Bu bizim için çok önemli. Çok iyi hazırlanıyoruz ve elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. En önemli olan şey her zaman üç puanla ayrılabilmek" ifadelerini kullandı.

EBOUE: "TRABZONSPOR KARŞILAŞMASINA ODAKLANMIŞ DURUMDAYIZ"

Eboue, Galatasaray için her derbinin çok önemli olduğunu söylerken, "Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'a karşı oynanan karşılaşmalar bizim için ayrı bir anlam ifade ediyor. Trabzonspor karşılaşmasına odaklanmış durumdayız. Bizim için zor bir karşılaşma olacak. Kendi futbolumuzu sahaya yansıtırsak, sabırlı olursak ve iyi konsantre olursak kazanacağımıza inanıyorum. Takım arkadaşlarıma ve kendime olan güvenim tam. Derbiler Galatasaray gibi büyük bir camia için çok önemli. Bu nedenle bu karşılaşmalara çok ayrı konsantre oluyoruz ve kaybetmemek için elimizden gelen mücadeleyi sahaya yansıtıyoruz. Her maçı ayrı ayrı düşünüp, o şekilde konsantre olmamız gerekiyor. Aslında lig bizim için bundan sonra başlıyor. Her maça çok iyi konsantre olmalı ve sahaya elimizden gelenin en iyisini yansıtmalıyız. Bizi çok önemli üç karşılaşma bekliyor. Trabzonspor maçının ardından Orduspor ve Manisaspor'la oynayacağız. Bu karşılaşmalara çok iyi hazırlanmalı ve odaklanmalıyız. Takım olarak bunu başarabilecek güçteyiz" dedi.

Sahada ellerinden geldiğince kazanmak için mücadele ettiklerini belirten Eboue, "Şu anda ligin zirvesindeyiz ve çok önemli bir avantaja sahibiz. Bu avantajımızı korumak için çok daha iyi mücadele etmemiz gerekiyor. Her zaman bir sonraki karşılaşmayı düşünmemiz gerekiyor. Bu nedenle şampiyon olmak için öncelikle Trabzonspor maçını kayıpsız atlatmalıyız. Buradan taraftarlarımıza da teşekkür etmek istiyorum. Bize her zaman müthiş bir destek veriyorlar. Bundan sonraki süreçte de onlara çok ihtiyacımız olacak. Onlar olmadan bunu başaramayız. Bir taraftarımızla bir bütünüz" diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor