GSGM'ye yeni Müdür geliyor

Gençlik ve Spor Genel Müdürü Yunus Akgül, 2008 yılı Aralık ayından beri sürdürdüğü görevinden ayrılma kararı aldı. Yunus Akgül'ün yerine Alpaslan Baki Ertekin'in getirileceği öğrenildi. Gençlik ve Spor Genel Müdürü Yunus Akgül, görevini bıraktığını açıkla

GSGM'ye yeni Müdür geliyor

Gençlik ve Spor Genel Müdürü Yunus Akgül, 2008 yılı Aralık ayından beri sürdürdüğü görevinden ayrılma kararı aldı. Yunus Akgül'ün yerine Alpaslan Baki Ertekin'in getirileceği öğrenildi.

Gençlik ve Spor Genel Müdürü Yunus Akgül, görevini bıraktığını açıkladı. Yunus Akgül, 2008 yılı Aralık ayından beri görev yapıyordu. Yunus Akgül'ün görevde olduğu sürede Türkiye, aralarında 2010 Dünya Basketbol Şampiyonası, Erzurum 2011 Üniversitelerarası Kış Oyunları ve Trabzon Avrupa Gençlik Olimpiyatları gibi birçok önemli organizasyona ev sahipliği yaptı.

AKGÜL'ÜN YERİNE ERTEKİN

Bu arada Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü görevine Yunus Akgül'ün yerine şu anda İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş Genel Müdürlüğü görevini yürüten Alpaslan Baki Ertekin'in getirileceği öğrenildi.

ALPASLAN BAKİ ERTEKİN KİMDİR?

Alpaslan Baki Ertekin, 1971 yılında Beykoz'da doğdu. 1989 yılında İçel Anadolu Lisesi'nden mezun oldu.1994 yılında Boğaziçi Üniversitesi'nden lisans ve 2007 yılında İTİCU'dan Uluslararası Ticaret Yüksek Lisans Diploması aldı.

1994 yılında Koç Grubunda Migros'ta başladığı iş hayatına, Garipoğlu Şirketler Topluluğu'nda önce Pazarlama Müdürü daha sonra da İhracattan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak devam etti. 2000 yılından Mayıs 2005'e kadar Nortel Netaş A.Ş.'de Satış Müdürü olarak görev yaptı. Mayıs 2005'ten Eylül 2007'ye kadar İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, İstanbul Ticaret Odasının ortak iştiraki olan İstanbul Dünya Ticaret Merkezinde İcra kurulu Üyeliği ve Genel Müdürlük yaptı. Aynı zamanda Trabzon, Kayseri ve Antalya Dünya Ticaret Merkezlerinin de Genel Müdürlük görevlerini sürdürdü.

Başbakanlık 2010 Avrupa Kültür Başkenti Ajansında en üst icra organı olan Yürütme Kurulunda İBB adına Yürütme Kurulu Üyeliği ve Bütçe-İhale Komisyonu üyeliği yaptı. Bu görevi sonrasında Beltur A.Ş Yönetim Kurulu Üyeliği ve Kültür A.Ş danışmanlığı yaptı.

Spor A.Ş'nin genel müdürlük pozisyonuna 06.11.2009 tarihinde atandı. Ordu- Mesudiyeli olan Alpaslan Baki Ertekin evli ve 3 kız babasıdır

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor