GS'den 'UEFA' açıklaması

Galatasaray Kulübü, bugün bazı internet sitelerinde, UEFA Mali Denetim Kurulu Bürosu tarafından kendilerine bir uyarı mektubunun gönderildiğine dair çıkan haberin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, ''Bugün bazı

GS'den 'UEFA' açıklaması

Galatasaray Kulübü, bugün bazı internet sitelerinde, UEFA Mali Denetim Kurulu Bürosu tarafından kendilerine bir uyarı mektubunun gönderildiğine dair çıkan haberin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, ''Bugün bazı internet sitelerinde yer alana bir haberde, UEFA Mali Denetim Kurulu Bürosu tarafından bir uyarı mektubunun tarafımıza ulaştırıldığı belirtilmiştir. Haberin içeriğinde yer alan tüm detaylar asılsızdır'' denilerek, şu ifadelere yer verildi:

''Kulübümüze ya da konuyla ilgili görüşünü aldığımız Türkiye Futbol Federasyonu'na UEFA'nın herhangi bir organı tarafından uyarı niteliği taşıyan bir yazı gönderilmemiştir. UEFA birimleri de böyle bir durumun söz konusu olmadığını kulübümüze teyiden bildirmiştir. Ayrıca, söz konusu haberin detaylarında iddia edilen rakamların da gerçekle hiçbir ilişkisi yoktur.

Kamuoyunu bilgilendirme amacı taşımayan, bu bağlamda maksadının da ne olduğu belli olmayan söz konusu habere kamuoyunun itibar etmemesini dileriz.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor