G.Saray'ın yeni teknik direktörü

Galatasaray, teknik direktör Gheorghe Hagi ile yollarını ayırdı. Rumen teknik adamın yerine sezon sonuna kadar Bülent Ünder getirildi. Sarı-kırmızılı kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, Hagi'nin yanı sıra antrenör Bogdan Vintila ve kondisyoner

G.Saray'ın yeni teknik direktörü

Galatasaray, teknik direktör Gheorghe Hagi ile yollarını ayırdı. Rumen teknik adamın yerine sezon sonuna kadar Bülent Ünder getirildi.

 

Sarı-kırmızılı kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, Hagi'nin yanı sıra antrenör Bogdan Vintila ve kondisyoner Giovanni Melchiorre ile de yolların ayrıldığı belirtilerek, ''Galatasaray tarihinin en önemli sayfalarına adını gururla yazdırmış, sarı-kırmızı renklere gönül veren her bireyin ve camiamızın sevgilisi olan Gheorghe Hagi'ye, birlikte olduğumuz çalışma sürecinde vermiş olduğu mesai ve emeğe teşekkür ederiz'' denildi.

 

BÜLENT ÜNDER GÖREVE

Galatasaray'da takımın başından ayrılan Gheorghe Hagi'nin yerine, teknik direktör olarak Bülent Ünder getirildi.

 

Sarı-kırmızılı takımda geçmişte Fatih Terim'in yardımcılığını yapan Bülent Ünder, en kısa sürede göreve başlayacağını belirtti. Ünder, ''En kısa sürede göreve başlıyorum. Kulüple sezon sonuna kadar anlaştım'' dedi.

 

Bülent Ünder, antrenör Tugay Kerimoğlu ve kaleci antrenörü Nezih Boloğlu'nun görevlerini sürdüreceğini, belki 1-2 antrenör takviyesinin daha yapılabileceğini söyledi. Öte yandan, Bülent Ünder'in sezon sonuna kadar olan bölümde başarılı olması halinde, gelecek sezon da görevine devam edebileceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor