"G.Saray'ın yaptıklarını unutmadık"

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, G.Saray’ın kendilerine attığı transfer çalımlarını unutmuyor...Sarı kırmızılı kulübün son iki yılda önce Selçuk, ardından Ceyhun, Engin ve Burak Yılmaz’ı kadrosuna katması Trabzonspor Kulübü’nün fazlasıyla tepkisini çekmiş

"G.Saray'ın yaptıklarını unutmadık"

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, G.Saray’ın kendilerine attığı transfer çalımlarını unutmuyor...

Sarı kırmızılı kulübün son iki yılda önce Selçuk, ardından Ceyhun, Engin ve Burak Yılmaz’ı kadrosuna katması Trabzonspor Kulübü’nün fazlasıyla tepkisini çekmişti.  Özellikle son Burak transferi kulüpler arasındaki ilişkileri kopma noktasına getirmişti. G.Saray’ın 5.5 milyon Euro’luk teklifine “Hayır” diyen Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, sarı kırmızılıların Burak’ın sözleşmesindeki ‘5 milyon Euro’ya serbest kalır’ maddesini devreye sokup işi bitirmesine içerlemişti.
 
İşte pazar günü Trabzon Avni Aker Stadı’nda oynanacak maç öncesi konuşan Sadri Şener, bu transfer olaylarını unutmadığını anlattı..
 
‘O OLAYLARI UNUTMAK MÜMKÜN DEĞİL’
 
Bordo mavili kulübün başkanı, “Pazar günü Galatasaray karşılaşması var ve ne mesaj vermek istersiniz” sorusuna şu yanıtı verdi:
 
“O olayların sıcaklığı hala devam ediyor. Zaten unutmak da mümkün değil. Evet, pazar günü Trabzon’a keyifli bir takım gelmiyor. Bu Trabzon adına bir realite. Burak ve diğer olaylar hala unutulmadı. Benim için en azından bu böyle ve kulüp adına bunlar önemli olaylar. Galatasaray’ı eski G.Saray gibi düşünmüyoruz. Bunları hiçbir zaman da unutamam” dedi.
 
Sadri Şener, Trabzonspor’un kötü gidişi hakkında ise şunları söyledi: “Bizim takımın gidişi düzelmeye mecbur. Bunun başka yolu yok. İkinci yarıda çok daha iyi bir Trabzonspor ortaya çıkacak.”

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor