G.Saray'ı yıkan adamın zorlu kariyeri

Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda Galatasaray'ı kupanın dışına iten 1461 Trabzon da karşılaşmanın yıldız isimlerinden Emrullah, zorlu bir kariyere sahip...Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda Galatasaray'ı eleyen 1461 Trabzon'un en çok dikkati çeken isimlerind

G.Saray'ı yıkan adamın zorlu kariyeri

Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda Galatasaray'ı kupanın dışına iten 1461 Trabzon da karşılaşmanın yıldız isimlerinden Emrullah, zorlu bir kariyere sahip...

Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda Galatasaray'ı eleyen 1461 Trabzon'un en çok dikkati çeken isimlerinden olan Emrullah Kokoç, ilginç kariyeriyle dikkat çekiyor.

1982 Akçaabat doğumlu olan ve ön libero mevkiinde oynayan Emrullah, futbola Darıca Gençlerbirliği altyapısında başladı, daha sonra Erzurum Demirspor'a transfer oldu. Trabzon ilinin takımları olan Tütünspor, Trabzon Karadenizspor ve Ofspor'da görev alan Emrullah, Orduspor'a transfer oldu ve ilk karşılaşmasını Trabzonspor'a karşı oynadı. Daha sonra Ünyespor'a kiralanan Emrullah, bir sonraki sezon ise bonservisiyle birlikte Ünyespor'a geçti.

6 Haziran 2012'de kulüple sözleşmesini karşılıklı olarak fesheden Emrullah, 11 Temmuz'da 1461 Trabzon'a transfer oldu. Yeni takımında kadroya girmekte zorlanan Emrullah, ilk maçına 4 Kasım'da Kartalspor karşısında çıktı. 75 dakika oynayan Emrullah, bir sonraki hafta Gaziantep Büyükşehir Belediye karşılaşmasında sadece 4, Göztepe karşılaşmasında ise 13 dakika süre bulabildi.

Kupada ise Vanspor'a karşı 69, Kızılcahamam'a karşı 120 dakika oynama fırsatı bulan Emrullah, sürpriz bir şekilde Türk Telekom Arena'ya çıkan 11'de çıktı ve 71. dakikada Galatasaray'ı yıkan 2. golü kaydetti. Alt liglerde geçen zorlu bir kariyerin ardından Emrullah, bu golle manşetlere çıktı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler