G.Saray'ı ateşlemek istiyorlar!

Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Hasan Yener, Galatasaray’la yapacakları maç öncesi yapılan bazı yorumları maksatlı bulduğunu söyledi.GALATASARAYLI FUTBOLCULARI ATEŞLEMEK İSTİYORLAR Yener, “Maç öncesi, Galatasaraylı futbolcuların motivasyonunun düşük ol

G.Saray'ı ateşlemek istiyorlar!

Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Hasan Yener, Galatasaray’la yapacakları maç öncesi yapılan bazı yorumları maksatlı bulduğunu söyledi.

GALATASARAYLI FUTBOLCULARI ATEŞLEMEK İSTİYORLAR
Yener, “Maç öncesi, Galatasaraylı futbolcuların motivasyonunun düşük olacağı yönündeki yorumlar, Fenerbahçe yanlısı çevrelerin Galatasaraylı futbolcuları ateşlemek için ortaya koydukları bir taktiktir. Bu spekülasyonlardan ne Trabzonsporlu ne de Galatasaraylı futbolcular etkilenecek” dedi.  

GALATASARAY HER ZAMAN GALATASARAY’DIR
Maçın önemine değinen Yener, “Zor bir maç, Galatasaray şu anda milli takımlara en fazla oyuncu veren takım; dolayısıyla bu bile çok iyi bir kadrosu olduğunu gösteriyor. Fakat Psikolojik faktörler bazen kötü etki ediyor; ama Galatasaray’ın Galatasaray olduğunu hiçbir zaman unutmamak gerekir. Zor ve çetin bir maç olacak. Kazanan taraf olacağımızı düşünüyorum” şeklinde konuştu.

BURAK’A YAKIŞIR BİR DAVRANIŞ
Hasan Yener, Burak’ın ne pahasına olursa olsun bu maçta oynama talebiyle ilgili olarak ise “Burak, Trabzon şehrinin yapısına uygun, savaşcı, her şeyini veren bir futbolcu, Galatasaray maçı gibi önemli bir maçta takımını yalnızı bırakmak istememesi son derece olumlu ve Burak’a yakışır bir davranıştır” diye konuştu.

TARAFTAR OLSAYDI HER ŞEYDEN GÜZEL OLURDU
Seyircisiz oynama cezalarının olmaması gerektiğine vurgu yapan Yener, “TT Arena gibi güzel bir statta bu maçı taraftarla oynamak her şeyden güzel olurdu. Futbolun güzelliği taraftardır. Üstelik taraftarımız bizi nerede olursa olsun destekliyor. Sessiz bir gece olacak. Umarım bundan sonra saha kapatma cezalarını görmeyiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler